Coop Segély Alapítvány támogatása a különleges szükségletű gyermekek számára

Az idei évben is kiemelkedő támogatással nyújtott segítséget a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. a különleges szükségletű gyermekek ellátásához.

01_gyerekek_musora.JPG02_atadas.JPG03_atadas.jpg04_atadas.jpg05_atadas.jpgAdományátadás a gyerekekkel.JPG

Az idei évben is kiemelkedő támogatással nyújtott segítséget a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. a különleges szükségletű gyermekek ellátásához. A két szervezet 2011-ben megkezdett támogatási programjának folytatásaként, az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, idén negyedik alkalommal, összességében, mintegy 7700 különleges ellátást igénylő gyermeket támogat országszerte 20 millió forint értékű, 78 tonnányi alapélelmiszerekből álló adománnyal.

Intézményünk számára július 12-én Nagyszakácsiban került sor a kiemelkedő ajándék átadására. Az ünnepélyes keretek között tartott rendezvényen színvonalas és derűs műsorral készültek a nagyszakácsi gyermekotthonban nevelkedő fiatalok. A növendékeink kedves énekekkel, verssel és táncos összeállítással tették emlékezetessé az átadási ceremóniát az adományozó képviseletében megjelentek és a vendégek számára. A segítségnyújtásnak köszönhetően a nyár derekán a különleges gyermekeket nevelő gyermekotthonaink, lakásotthonaink és a nevelőszülői családjaink között kerültek szétosztásra az alapélelmiszereket tartalmazó csomagok.

Címkék: Támogatás


Vissza az előző oldalra