Meghívás a nemzetközi ifjúsági sportfesztivál kiegészítő programjaira

Címkék: Támogatás

A Kaposváron július harmadik hetében megrendezett, 12. Intersport Ifjúsági Sportfesztivál rendező szervezetének vezetősége az idei évben is meghívta a gyermekotthonainkban, lakásotthonainkban nevelkedő gyermekeket és fiatalokat, hogy egy-egy délutánon át kipróbálhassák az izgalmas szabadtéri játékokat, sporteszközöket és élményelemeket.

A kaposvári Zita Speciális Gyermekotthonból, a Gyermek- és Utógondozó Otthonból, a Befogadó Otthonból, a somogyjádi egységünk szennai és osztopáni lakásotthonából is sokan próbálták ki a játékokat, amelyek közül néhány a fiatalok bátorságát is próbára tette. Hangai István, a népszerű rendezvény-sorozat egyik főszervezője a tavalyi évben a részvétel lehetősége mellett sporteszközökkel is megajándékozta a gyermekotthonainkat, öt évvel ezelőtt pedig a Befogadó Otthonban a saját főzőkonyha kialakításakor nyújtott jelentős segítséget.

A nagyszabású viadalon ezúttal három kontinens csaknem harminc országából, mintegy négyezer fiatal vett részt. A programban a labdarúgás mellett a kézilabda, a kosárlabda, a röplabda és a vízilabda is helyet kapott.

Kapcsolódó anyagok