Farsang Nagyszakácsiban - 2018

2018. február 16.-án délután tartottuk farsangi ünnepségünket Nagyszakácsiban. Az otthon és az iskola apraja és nagyja is nagy lelkesedéssel vett részt a mulatságon! A fél 3-kor kezdődő farsangolást az iskolások rövid népi játéka nyitotta meg, majd egy kis hagyományfelelevenítő ki mit tud következett.

 

Nagyszakácsi 2018 1 5.jpgNagyszakácsi 2018 1.jpgNagyszakácsi 2018 2.jpgNagyszakácsi 2018 3.jpgNagyszakácsi 2018 4.jpgNagyszakácsi 2018 6.jpgNagyszakácsi 2018 7.jpgNagyszakácsi 2018 9.jpg

 

2018. február 16.-án délután tartottuk farsangi ünnepségünket Nagyszakácsiban. Az otthon és az iskola apraja és nagyja is nagy lelkesedéssel vett részt a mulatságon! A fél 3-kor kezdődő farsangolást az iskolások rövid népi játéka nyitotta meg, majd egy kis hagyományfelelevenítő ki mit tud következett. A műsort levezette és a gyerekek műsorát betanította Lóthné Seres Ilona. A zsűri elnöke Biró Attiláné volt, segítői Lohnerné Sárdi Mónika, Szabó Judit és Laukóné Vámosi Judit voltak. Nagyon sok szép és egyedi jelmezt láthattunk az egyéni beöltözők között! A legapróbbak az ovisok voltak, ők különdíjban részesültek! Tábortűznek, Magyar Rózsának, törpének és tavasz tündérnek öltöztek be. A nagyobbak jelmezei is nagyon ötletesek voltak, köztük szerepelt páva, szőlő, tini boszi, karate kölyök, Piroska, indián lány, Tina Turner, Shrek Fiónája, és sorolhatnám még tovább! Az első a versenyben a szőlő, második a páva és harmadik helyezést Tina Turner kapott.

A csoportos beöltözés is rengeteg meglepetést tartogatott! A Csemete csoport biciklistái után egy szinte színházi előadású Hófehérke változatot láthattunk a Pamatok csoportjától! A Sziporka csoport két műsorral is készült, az alsósok Mariann nénivel előadták az öreglányok mulatását, majd a felsős tanulók a Barbie táncot.  Az első helyezést a Hófehérke produkció nyerte el, a Barbie tánc lett a második a biciklisták pedig a harmadikak. Az öreglányok különdíjban részesültek.

Idén sem maradhatott el a felnőttek meglepetés fellépése! A boszorkánytánc koronázta meg a farsangi hangulatot, melybe szinte mindenki bekapcsolódott, és ráadást is kellett adni belőle!

A zsűri döntése alatt az elmaradhatatlan farsangi fánkkal csillapíthatták éhségüket, üdítővel szomjúságukat a résztvevők. A díjkiosztás után pedig a tombolasorsolásnál izgulhattunk ki nyeri meg a tortát!

Idén is hatalmas sikere volt tehát a farsangnak. Bár a telet nem tudtuk elbúcsúztatni ugyan, de mindenki remekül érezte magát!

Címkék: Rendezvények


Vissza az előző oldalra