Kirándulás a Zalaszabari kalandparkba

2016. Augusztus 10.-én a Százszorszép lakásotthon dolgozói és gyermekei kirándulni mentek a Zalaszabari kalandparkba. Sajnos az esős, borongós idő nem kedvezett a nekünk. Érkezést követően körbevezettek bennünket, felhívták a figyelmet a szabályokra. Tájékoztatást kaptunk arról, milyen lehetőségekre van módunk.

A csodálatos panoráma már önmagában felüdítő, szemet gyönyörködtető látvány. A parkban felsorakoztatott játék arzenál nagyon csalogató, magával ragadó. Sajnos a kültéri játékok közül, az eső miatt nagyon sokat nem tudtunk kipróbálni. Bejártuk az állatsimogatót, kipróbálták a markolót, a teherautót, a kiállított járművek közül mindegyiket. A fedett részben a csúszdapark felejthetetlen élményt nyújtott mindenki számára. A homlokokon megjelenő veríték, ékes bizonyítéka volt a jó hangulatnak. Sajnos nekünk nem a naplemente vetett véget a játéknak, hanem az egyre jobban szakadó eső.

A buszra várva Bucskó Ilona, aki egy nagyon kedves, empatikus Zalaszabari vállalkozó, vendégül látott bennünket, forró csokival és fagyival. Itt és most szeretnénk neki köszönetet mondani, mert nagy segítséget nyújtott abban, hogy a kalandpark egy ingyenes napot ajándékozzon a gyerekeknek, hisz az eső miatt nem tudtuk a játék arzenál minden darabját kipróbálni.

 

Címkék: Kirándulások


Vissza az előző oldalra