Varázscsepp tehetségkutató verseny

A Nagyszakácsi Gyermekotthon Sziporka csoportja II. helyezést ért el a Cseppkő utcai gyermekotthon „Varázscsepp” elnevezésű tehetségkutató versenyén. A 3 fordulós versenyen matróz, valamint orosz táncokkal szórakoztatták a közönséget.

A zsűri tetszését méltán érdemelték ki, a korosztályukhoz illő, élményt adó csoportos táncaikkal. Az előadás koreográfiáját, a táncosoknak a kiválasztott darabhoz idomuló fellépési ruháit nagy igényességgel és jó ízléssel készítették el a gyermekotthon érintett munkatársai, amiért őket és természetesen a rátermett gyerekeket is köszönet illeti.

 

P2270016.JPG

 

A csoport tagjai több éve dolgoznak együtt, az intézményben működő színjátszó szakkörben. A korábbiakban kipróbálhatták magukat az előadó művészet különböző területein. Több esetben színpadra állítottak már nagy elismerést aratott bábelőadásokat, mesejátékot, valamint más színes táncos produkciókat is. Vasasné Papp Ibolya vezetésével, a bábszakköri előadásaikkal az egri országos báb színjátszó körök fesztiválján bronz minősítést értek el. Saját produkcióik, tehetségük folyamatos csiszálásán túl arra is szánnak figyelmet, hogy maguk is részt vehessenek közönségként más színházi és bábszínházi előadásokon.

DSCN2552.JPG

Ugyancsak nagy sikerrel szerepeltek a gálaműsorban az intézményünk azon fiataljai, akik évek óta lelkesedéssel vetik alá izmaikat és elkötelezettségüket a sport iránt, Balogh Vilmos birkózó edző odaadó irányítása mellett. A Nagyszakácsi egységünkben nevelkedő gyermekek és a kaposvári Zita Speciális gyermekotthonban élő növendékek egyaránt nagy elismerést arattak a birkózó bemutatón. Példaként Balogh Dániel és Orsós Martin több alkalommal bemutatott válldobásai és ún. leszorításai egyaránt elismerést arattak a teltházas közönség köreiben.  A küzdősport bemutató szereplőinek vastapssal fejezték ki tetszésüket a nagyszabású rendezvény közreműködő és nézőként megjelent résztvevői.

01.jpg

02.jpg

Címkék: Büszkeségeink


Vissza az előző oldalra