A nagybajomi nevelőszülői hálózatban élő gyermekek és fiatalok egyéni sikerei

Címkék: Büszkeségeink

A nagybajomi nevelőszülői hálózatban nevelkedő gyermekek közül is sokan bizonyítottak rátermettségükről a gyermekek, a különböző versenyeken elért egyéni sikereikkel.

Pálmai Ilona, a nagybajomi Katolikus Kolping Szakiskola tanulója, a múlt év telén a Hagyományőrző PÉK országos versenyen1. helyezést ért el, míg a is Hagyományőrző CUKRÁSZ országos versenyen is dobogós,  3. helyezést szerzett.

Csonka Alexandra, Nyári Oszkár közreműködésével, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rendezésében megvalósult Ki mit tud?-on 4. helyezést ért el

Bozsoki Viktor utógondozói ellátott Almáshegyi Szabinával alkotott párosa a Szombathelyen megrendezett Tóth Attila Emlékversenyen, az ifjúsági-felnőtt latin kategóriában   1. helyezést ért el. A fiatal felnőtt a III. Balaton kupa Tánciskolások társastánc versenyén felnőtt-haladó standard kategóriában 1., a felnőtt-latin haladó kategóriában pedig 2. helyezést, a Nagykanizsán megrendezett Cséplő Dániel Tánciskola Emlékkupán az latin tánc kategóriában 3. helyezést, a Tánccentrum AMI SAVARIA kihelyezett tagozatának MIKULÁS KUPA elnevezésű társastánc versenyén az ifi-felnőtt latin kategóriában pedig 1. helyezést ért el.

Bozsoki Tünde 3. osztályos tanulónak az ez év februárjában megrendezett hagyományos Csokonai napok című rendezvényen, mint a nyelvtan verseny 1. helyezettjének gratulálhattak, testvére Bozsoki Csilla pedig a versmondó versenyen ért el 2. helyezést.